Täällä on kaikkea meille kaikille sopivia juttuja.

Esim. Decoupage:Lautasliinat & paperit, Liimat. lakat & työvälineet, Tarvikepakkaukset

Home Deco: Jugend

Jugend on tyylisuunta, jolle ovat tyypillisiä luontoaiheet kuten köynnökset, kukat ja laineet. Tässä on kokoelma täyteläisen värisiä kankaita ja mosaiikkeja.

Keittiö:

Tässä on jotakin sinulle, joka pidät retrosisustuksesta. Wall Decot (itsekiinnittyvät seinäkoristeet), vahakankaat ja harrastevärit yhteen sopivissa sävyissä - kaikkea löytyy!

Kevät:

Sisustusta on ihana piristää valoisan vuodenajan tunnelmalla muulloinkin kuin keväällä, joka vilahtaa niin nopeasti ohi. Täällä on sisustustarvikkeita, kankaita ja koristeita, joilla luo kotiisi kevättunnelman koko vuodeksi!

Koristele ovimattoja tai seinää

Nyt voit tehdä persoonallisen, muuhun sisustukseen sopivan ovimaton! Tai anna matto lahjaksi. Mattojen, värien ja tarvikkeiden lisäksi tajolla on valtavasti ideoita ja inspiraatiota.

Seinien koristelu on edelleen trendikästä. Meillä on monia jännittäviä mahdollisuuksia, helpoista vaativampiin, tilapäisistä pysyviin! Valitse mieleisesi: mallitelat, MetalArt tai itsekiinnittyvät Wall Deco -koristeet.

Kortit : Korttiharrastus lisääntyy aina vain, ja samaan tahtiin tulee uusia työvälineitä, papeeita ja koristeita. Täällä on kaikki tarvittava sinulla, joka haluat tehdä omia joulu-, kiitos-, ristiäis- ja hääkutsukortteja tai vaikkapa istumapaikkakortteja

Korut: Laajassa ja monipuolisessa korutarvike-valikoimassamme on kaikki, mitä korujen valmituksessa tarvitset. Muuntelumahdollisuuksia on rajattomasti, sillä laadukkaita tuotteita on joka makuun. Tarjolla on myös valmiita pakkauksia erityylisten korujen valmistukseen. Aloittelijoillekin sopivissa pakkauksissa on selkeät työohjeet. Haluatko tehdä korusi aivan alusta saakka? Otsikon "Kaikki tuotteet" alla on helmiä, korujen osia ja työkaluja. Vinkki! Haluatko olla aina mukana uusimmissa korutrendeissä? Valitse silloin Elements-sarjat!

Käsityöt: esim. Huovutus on nykyään huippusuosittu harrastus, jonka mahdollisuudet ovat rajattomat. Erilaisten villojen lisäksi saatavana on tarvikkeita, joiden avulla voit valmistaa mitä haluat huopahahmoista tossuihin ja laukkuihin. Styrox-hahmot ovat hyvä huovutuspohjajia

Lapsille: Ajattele, kerrankin saa piirtää pöydän pintaan!Hymy

Leimailu ja tarvikkeet:

Leimasimilla voit koristella kortit, paketit, skräppäyskirjat, etiketit ja paljon muuta. Lisäefektejä saat värittämällä, kohokuvioilla ja efektiliiduilla. Leimasinvalikoimamme laajenee kaiken aikaa, ja esillä on aina uusia materiaaleja ja trendejä.

Skräppäys:

Skräppäys on aivan erityisen luova harrastus! Koristele kuva-albumisi kuviollisilla papereilla, tarroilla, niiteillä, kimallekirjaimilla ym. Kehystä koristeltu kuva-arkki lastenlasten kuvilla - täydellinen lahja isovanhemmille! Tällä tekniikalla teet myös onnittelukortit, pakettikortit, lahjapakkaukset ym.

Ja tietysti Tildaa:

Tilda houkuttaa luovuuteen! Tilda-tyylille ovat tyypillisiä pikkutarkat kuviot ja kauniit väriyhdistelmät. Tarjolla on papereita, leimasimia, tekstiileitä, koristenauhoja ja ommeltavia hahmoja. Tilda-sarjan tuotteet ovat Tonen Finnangerin yksinoikeudella Panduro Hobbylle suunnittelemia. Tilda-tuotteita myy ainoastaan Panduro Hobby jälleenmyyjineen. Vinkki! Haluatko kotiisi Tilda-tyyliä? Tilda-kirjoista saat inspiraatiota ja ideoita. Kurkista otsikon "Muuta" alle.

Siinäpä suurin osa bloggajille sopivia juttuja. Ja paikkana on Panduro Hobby